petak, 28. listopada 2016.

15. Dva pozdrava - PŠ Šumeće i PŠ Dubočac

Učiteljica Željka iz PŠ Šumeće poslala nam je lijepi uradak jedne njene učenice, kojim ona predstavlja svoj razred i pozdravlja sve čitatelje "Vjesnika". Hvala ti, Karla! Samo nastavi tako lijepo pisati i još koji put nam se javite!!

POZDRAV IZ ŠUMEĆA

 Mi idemo u Osnovnu školu „Antun Matija Reljković“ u Šumeću. U razredu nas je četrnaestero: sedam učenika u trećem i sedam u četvrtom razredu, sedam dječaka i sedam djevojčica. 
 Volimo se družiti i učiti zajedno te rješavati zadatke. Ove godine imamo novu učiteljicu. Zove se Željka Lovrić i baš nam je lijepo. Predaju nam samo učiteljice i nema učitelja u školi u Šumeću. Naša učiteljica iz engleskog jezika zove se Ana Albreht, a vjeroučiteljica Mirjana Tolić. Neki učenici uče ukrajinski jezik, a neki iz četvrtog razreda i njemački jezik. Svi idemo na kreativnu radionicu i osjećam da će ove godine biti jako lijepo.
 Pozdrav iz Šumeća!

Karla Suda, 3.razred


Dobrodošli prvačići - PŠ Šumeće


Pozdrav dobrodošlice Ivani - PŠ Dubočac

U PŠ Dubočac samo je jedna učenica krenula u 1. razred. To je učenica Ivana. Dobrodošlicu su joj poželjele i srdačno ju pozdravile njene prijateljice iz škole i učiteljica Željka.

Nema komentara:

Objavi komentar