četvrtak, 3. ožujka 2016.

Maškare - razredna nastava

PŠ Kuti 2. i 3. razred


Učenicima drugog i trećeg razreda PŠ Kuti prevrtljiva veljača donijela je mnoštvo različitih aktivnosti, veselja, smijeha i ljubavi.

Kako bi obilježili kraj pokladnog razdoblja, učenici su u školu došli u šarenim i veselim kostimima i maskama te su održali i pravi mali izbor ljepote. Birali su najljepšu masku, a laskavu titulu odnijela je malena vila Marta. 

PŠ Kuti - 1. i 4. razred
PŠ Šumeće


PŠ Kaniža
    Učenici razredne nastave u Kaniži  i ovaj su pokladni utorak tradicionalno došli u školu maskirani. Za vrijeme velikog odmora u jutarnjoj smjeni družili su se učenici 2., 3. i 4. razreda. Na kraju nastavnog dana tajnim glasovanjem izabrane su najljepše maske. U 2.razredu učenici su izabrali Mirnu Matanović. Drugo mjesto dijele Karlo Hrvojević i Lana Čeliković. U  KO 3. i 4.razreda muška najljepša maska bio je Antonijo Has, a ženska Andrea Vačić.  U 1.razredu zabavili su se plesom pod maskama. Učenicima su dodijeljena priznanja i nagrade za trud i kreativnost. Na kraju dana počastili su se, plesali i pozdravili se s maskama i kostimima do sljedećeg maskenbala.
članak napisala učiteljica Željka Lovrić


PŠ Dubočac

Matična škola - RN


Nema komentara:

Objavi komentar