četvrtak, 6. lipnja 2013.

1. Završne riječi glavne urednice

Poštovani čitatelji i gledatelji "Bebrinskog vjesnika",
kada smo na početku godine krenuli s ostvarivanjem ideje o stvaranju naših jedinstvenih školskih novina nismo mogli niti slutjeti, a ni pretpostavljati kakav će to zanimljiv i lijep posao biti. 
Iz  mjeseca u mjesec vrijedno smo pratili sva događanja u školi, fotografirali ih, pisali članke o njima, te sve slagali u brojeve "Vjesnika". Svaki broj objavljen je u Wordu, kako bi mogao biti izložen na panou u školi, a i na Google Bloggeru, kako bi bio dostupan širem čitateljstvu u digitalnom obliku. Imamo ih ukupno 9, odnosno 94 posta na Bloggeru. 
Zahvalna sam Vam na preko 6000 pogleda tijekom svih ovih mjeseci!
Također sam zahvalna svojim vrijednim novinarima Stjepanu Kuziku, Josipu Bešliću, Vladimiru Havrilivu i Mariu Tominoviću, učenicima 6.a razreda, koji su ostvarili svaku moju ideju, obradili svaku zadanu temu, te "surfali" internetom u potrazi za kvalitetnim sadržajima
Zahvaljujem i svojim stalnim dopisnicama iz područnih škola - Dunji Malinar, učiteljici iz PŠ Zbjeg, Mariji Prišuti i Dragici Vukojević - Dokuzović iz PŠ Kuti, te posebno Željki Lovrić, učiteljici u Bebrini. 
Zahvala i djelatnicima škole - ravnateljici Mariji Rosandić, pedagoginji Katarini Kekez, tajniku Mati Tominoviću, računovotkinji Evi Jozić, kuharici Mariji Delić, spremačicama Mandi Brelis i Gordani Jozić, knjižničarkama Sandri Jerković i Martini Ćosić i domarima Pavi i Stipi, koji su pristali na intervjue tijekom mjeseci!

Nadam se da ćemo Vam i sljedeće godine biti jednako zanimljivi i da ćemo postići barem ovoliko čitanost kao i ove školske godine! Mi ćemo se svakako potruditi!

Glavna urednica - Irena Katinić

1 komentar:

  1. I just want to thank you for sharing your information and your site or blog this is simple but nice Information I’ve ever seen i like it i learn something today. Restorani đakovo

    OdgovoriIzbriši