ponedjeljak, 29. listopada 2012.

Dolazak jeseni u područnim školama

I u ostalim područnim školama obilježen je dolazak jeseni. Neki su pisali pjesme o jeseni, neki uređivali  panoe u učionicama, drugi izrađivali „Tetu Jesen“, a ima i onih koji su iskoristili posljednje zrake sunca pa pozdravili jesen boravkom u prirodi.

 PŠ KANIŽA

Jesen

Zlatna jesen se došuljala,
na moj prozor doletjela,
uljepšala prirodu,
uljepšala polja.

Ptice našle svoje sklonište,
kiše padaju,
sunca gotovo i nema.
Jesen stigla!

učenica: Klara Garić, 4.r.Učenici 1. i 3. razreda skupa s učiteljicama posjetili su obližnju šumu Gaj u kojoj su uočili sve promjene u prirodi, vezane uz sadržaje nastavnog predmeta Priroda i društvo. Učenici su aktivno sudjelovali u svim aktivnostima i time pokazali veliki interes za ovakav oblik rada.
Članak napisala – Lovorka Soltoković


PŠ ZBJEG
Likovno-estetska skupina veselo dočekala "našu" šarenu "Tetu Jesen"  radeći jesenske leptire od raznolikog lišća i plodova jeseni, koje smo pronašli u našem parku te jesensko stablo od novina koje je ukrasilo naš jesenski pano. Naša skupina je vrijedno napravila i šumske vile i šumsku kraljicu od jesenskih darova. Svi zajedno smo bili vrlo kretativni, brzi i spretni te se veselimo novim kreativnim ostvarenjima na izvannastavnoj aktivnosti.
Članak napisala – Dunja Malinar


 Nema komentara:

Objavi komentar