četvrtak, 9. listopada 2014.

2. Pozdravna riječ ravnateljice



Dragi učenici, roditelji, učitelji  čast mi je  i zadovoljstvo  pozdraviti vas na početku nove školske godine 2014./2015.
      Bezbrižnu ljetnu dječju razigranost na kratko je prekinulo školsko zvono. Nadam da ste se svi zajedno dobro odmorili, da ste proveli ugodne ljetne praznike!
    Osobito mi je drago pozdraviti  učenike prvih razreda koji su po prvi puta sjeli u školske klupe u kojima  će provesti idućih osam godina. Nadam se da će Vam to biti osam najljepših godina u cijelom životu! Naglašavam kako Vam polaskom u školu ne završava  igra, ona ne prestaje biti sastavni dio vaših života, ona samo dobiva drugačije značenje i u funkciji je učenja. 
    Mi ,djelatnici OŠ „A.M.Reljković“  truditi ćemo se i ove godine da svim učenicima dani u školi budu ugodni, opušteni, puni prijateljstava, zanimljivih sadržaja i odličnih rezultata. Ne želimo da Vam  škola bude teret i pritisak, želimo da svaki oni dolazite  radosni u školu i iz škole!
    I ove školske godine nastojat ćemo osigurati bolje i suvremenije uvjete za rad nabavkom novog namještaja, modernije tehnologije u službi nastave i pokrenuti e-Dnevnike za koje već imamo osigurana sredstva. Želim da svaki učenik, roditelj, ali i učitelj budu ponosni što su dio ove škole!
     Želim svim učenicima i roditeljima puno zdravlja, sreće i veselja u ovoj školskoj godini, da je učenici uspješno završe i na kraju prijeđu u viši razred.
    Učiteljima također želim puno zdravlja, uspjeha, ali i strpljenja u radu s učenicima, te da svi zajedno na kraju školske godine budemo sretni!
Vaša ravnateljica Marija Rosandić

Nema komentara:

Objavi komentar