srijeda, 21. prosinca 2016.

12. Događanja u PŠ Kuti - 3. i 4. razred

Posljednja dva mjeseca prvoga polugodišta proveli smo u znaku zime i blagdana. Mnogi nastavni sadržaji bili su protkani zimskim motivima, u veselju smo iščekivali dolazak zime, a s njom i dolazak praznika i blagdana.
U studenome smo se prisjetili žrtve koju je grad Vukovar podnio prije 25 godina te smo paljenjem svijeća obilježili Dan sjećanja na žrtvu Vukovara.
Početkom prosinca malom školskom svečanošću obilježili smo blagdan Svetoga Nikole. Pripremili smo priredbu u kojoj su sudjelovali svi učenici od 1. do 4. razreda naše područne škole te smo ju izveli pred ozarenim licima naših roditelja, baka, djedova i ostalih mještana. Posebno smo se veselili dolasku svetoga Nikole koji je na leđima nosio vreću punu darova, ali i Krampusu koji ipak nije bio tako strašan kako nam odrasli pričaju.
I ove godine mislili smo na štićenike Caritasova doma u Brezovici, od srca smo im pripremili male darove te smo im poslali čestitku kako bismo im zaželjeli blagoslovljene i sretne blagdane.
Svim djelatnicima i učenicima naše škole, kao i svim čitateljima Bebrinskoga vjesnika, također želimo sretan Božić i novu 2017. godinu.

Učenici KO 3. i 4. razreda PŠ Stupnički Kuti s učiteljicom Marijom Tomakić

 
 
 
 
 
 

Nema komentara:

Objavi komentar