četvrtak, 17. prosinca 2015.

Posjet svetog Nikole matičnoj i područnim školama

Sveti Nikola u PŠ Kaniža


Jedan od najljepših dječjih blagdana sveti Nikola ostat će u lijepom sjećanju učenicima koji pohađaju nastavu ukrajinskog jezika. Darove je djeci omogućio Predstavnik ukrajinske nacionalne manjine Brodsko-posavske županije Mihajlo Semenjuk.

Učenici mlađe grupe u Kaniži pripremili su i otpjevali  prigodne pjesme za taj događaj. Učenici starije grupe napravili su i poklonili velike bijele pahuljice djeci iz mlađe grupe.

U Šumeću učenici mlađe grupe iznenadili su stariju grupu sa poklonima i pjesmom.

Učiteljica i učenici zahvaljuju se g. Mihajlu Semenjuku na slatkim darovima i lijepom raspoloženju.   
 
članak napisala 
učenica 7.a
Manda Has

Povodom obilježavanja dana Svetog Nikole učenici 1. 2. 3. I 4. Razreda nastupali su u mjesnom domu u Kaniži, s prigodnim pjesmama i recitacijama. Program je vodila učenica Lana Domankušić, 4. Razred. Priredbu su upotpunili članovi UKPD „Taras Ševčenko“ te roditelji i djeca koja su vrijedno s učenicima pjevali prigodne pjesme. Nakon priredbe, pozvali smo sv. Nikolu da svima podijeli darove.
 
članak napisala učiteljica
Ivana Opačak
PŠ Zbjeg

Matična škola Bebrina


PŠ Šumeće


Dana 4.12.2015. učenici od 1.r. do 4.r. imali su pripredbu za Svetog Nikolu, koja se održala u Domu u Šumeću.Uz pjesmu, igru, ples i recitacije smo dočekali Nikolu.Nikola je učenicima i predškolskoj djeci podijelio poklone, a Krampus ukrasne šibe.


                                                                                 članak napisala - Sandra Lipovac 

Nema komentara:

Objavi komentar