srijeda, 1. ožujka 2017.

18. Događanja u PŠ Šumeće

1. i 2. razred
Pozdrav zimi

INA radovi

Valentinovo

Maškare

Tjedan lijepih riječi
Izrada makete "Sljemena"

3. i 4. razred
Nakon dugih zimskih praznika početak drugog polugodišta ove je godine bio prožet pravim zimskim ugođajem.  Vremenske prilike u siječnju omogućile su nam zimske radosti i u školskom dvorištu. Učenici su se utrkivali po snijegu, pravili anđele, snjegovića i sl.  Zima je pokazala svoje pravo lice i djeca su u njoj uživala.
U veljači smo pisali pisma i čestitke prijateljima i simpatijama i ubacivali ih u sandučić ljubavne pošte. Na Valentinovo smo prebrojili poštu i proglasili naše pobjednike. Valentina našeg razreda postala je učenica Lana Klem, a Valentin Josip Hrnić.
22. veljače obilježili smo Pink Shirt Day – Dan borbe protiv vršnjačkog nasilja. Pokazali smo solidarnost noseći ružičaste majice te izradom prigodnih letaka i plakata.
Na kraju mjeseca obilježili smo i maškare. Tajnim glasovanjem izabrali smo najbolje maske 3. i 4. Razreda: Karlu Suda i Danijelu Čorluka. Održali smo tradicionalnu pokladnu povorku kroz selo. Sudjelovali su svi učenici razredne nastave i djeca iz igraonice i male škole sa svojim tetama.  Obišli smo cijelo selo, a stanovnici Šumeća srdačno su nas dočekivali  s ukusnim zakuskama i sokovima. Stvarno su se potrudili. Zahvaljujemo svima!

članak napisala Željka Lovrić, učiteljica

Nema komentara:

Objavi komentar