srijeda, 5. ožujka 2014.

5. Plesna revija "5. korak"

I ove godine, u sklopu Dana plesa, održana je plesna revija učenika osnovnih škola pod nazivom  "5. korak". U kazališno - koncertnoj dvorani "Ivana Brlić Mažuranić", u srijedu, 26.2.2014. plesalo se, plesalo i samo plesalo.
Gotovo 400 sudionika iz 15 osnovnih škola Brodsko - posavske županije, pokazalo je što su, sa svojim voditeljicama i voditeljima plesnih školskih skupina, radili tijekom školske godine 2013. / 2014. 
Osim plesne smotre, toga su se dana održala i natjecanja u kreativnom plesu, u plesnoj tehnici (SOLO), kao i u aerobiku, te su proglašeni najbolji od najboljih, koji su osvojili prigodne nagrade.
Drugu godinu za redom, sudjelovala je i naša škola. 16 učenica, mahom 6. razreda, ujedinjenih u plesnu skupinu "Directioners", pod vodstvom moje malenkosti, diglo je na noge sve gledatelje u dvorani. Osim u slobodnom plesnom izražaju, sudjelovale su i u natjecanju u SOLU.
I one su, kao i sve ostale učenice i učenici - plesači pokazale kako se pleše, kad se ples voli. Na pjesmu boybanda "One direction" - "Best song ever" osmislile su zanimljivu koreografiju, te zaslužile gormoglasan pljesak okupljene publike. 
Vidimo se i nagodinu, na "6. koraku", još bolje i još kreativnije!!
članak napisala - Irena Katinić

Nema komentara:

Objavi komentar