srijeda, 2. listopada 2013.

1. Uvodne riječi uredništva

Pozdravljamo svoje drage čitatelje!
Evo, nakon tri mjeseca, opet se čitamo!
Nakon prošlogodišnjih 10 brojeva „Bebrinskog vjesnika“, koji su na internetu pogledani više od 7500 puta, s velikom radošću ove školske godine nastavljamo s  radom! U nešto proširenom izdanju!
Isti prošlogodišnji urednici i sada su tu: Josip Bešlić, Mario Tominović, Vladimir Havriliv i Stjepan Kuzik, a novopristigli su nam Marinko Stvorić, Mateo Dikanović, Stjepan Štivičić, Karlo Kos, Dario Zarezovski i Zlatko Kajder. Svi mi skupa vrijedno ćemo pratiti događanja u školi, te Vam sve to na kraju mjeseca predstaviti na Bloggeru, kao i u ispisanom obliku na panou u velikom holu škole.

Pa što nas sve čeka – eh, kad bismo znali! Sa sigurnošću jedino znamo da ćemo u svakom broju predstaviti jednog ili dva učitelja i profesora i da ćemo, kao i lani, imati stalnu rubriku „Zanimljivosti iz zemlje i svijeta“ u kojoj ćemo iznijeti sve ono što je obilježilo tekući mjesec u našoj domovini, ali i u svijetu.

Nadamo se da ćete nam i ove godine biti vjerni čitatelji i da će nas iz mjeseca u mjesec oduševljavati broj pregleda na internetu!!

Pa, čitatelji, čitamo se do daljnjeg!!

Glavna i odgovorna urednica – Irena Katinić, uč. informatike

Nema komentara:

Objavi komentar