utorak, 8. travnja 2014.

5. Tjedan lijepih riječi - 24.3.2014. - 28.3.2014.

I ove smo školske godine, već tradicionalno, u našoj školi imali Tjedan lijepih riječi. Tema nam je bila "Proljeće", pa je u tjednu od 24.3. do 28.3. sve bilo u znaku baš toga godišnjeg doba. Pripreme su počele jako rano jer je puno toga trebalo pripremiti. Naše vrijedne učenice izrađivale su cvjetiće, koji su se dodjeljivali najboljim razredima u tri kategorije - ocjene, ponašanje i urednost.
U holu škole bio je postavljen "Vrt dobrote", u kojemu je tijekom tjedna raslo tri vrste cvijeća. Svi su se razredi natjecali u tri kategorije, pa su tako mogli dobiti suncokret za dobro vladanje, ružu za uspjeh i gerber za urednost tj. najčišću učionicu. Osim natjecanja, tijekom tjedna su se izrađivali plakati, uvježbavale plesne točke, pjevačke točke i recitacije, a sve je predstavljeno na priredbi koju smo imali u petak u 10 sati.

U ponedjeljak, 31.3.2014. bili su obznanjeni i pobjednici - oni kod kojih je tijekom tjedna, u "Vrtu Dobrote" naraslo najviše cvijeća. To su udruženim snagama - 8.a i 8.b. Za nagradu, dobili su mali, ali slatki darak - čokoladice! Čestitamo im još jednom, od sveg srca!!

Tjedan lijepih riječi - PŠ Kuti
učiteljica - Marija Prišuta

Tjedan lijepih riječi - PŠ Šumeće
Učenici 1.r. i 4.r. su imali Tjedan lijepih riječi. U petak 28.3. je bio integrirani dan - Lijepe riječi.Tijekom tjedna smo provodili razne aktivnosti: poruke sebi, svom prijatelju, iz engleskog,najbolji cvijet i drugo.U petak smo kroz tri školska sata hj,mat ,pid i tzk proveli završnu aktivnost.


Nema komentara:

Objavi komentar