srijeda, 17. svibnja 2017.

Dan škole - 7.4.2017.

7.4.2017., u petak, proslavili smo Dan škole. Prograsm je i ove godine bio šarolik i zanimljiv, a začinila ga je točka iznenađenja.
Nakon uvodnog pozdrava naših voditelja Leona i Petra, te ravnateljice, zbor, kojim je dirigirala učiteljica glazbene kulture Sara Hosni, otpjevao nam je pjesmu "Mjesto za ljubav". Nakon toga su nam učenici PŠ Kaniža pokazali kako su se nekada u prošlosti djeca igrala "Čobanskim igrama". Uslijedili su učenici PŠ Šumeće, koji su predstavili velikane hrvatskog skijanja, Janicu i Ivicu Kostelić.
Nakon zanimljivih malih Šumećana, učenici 7. razreda bili su znanstvenici, te nam se predstavili kroz humorističan i zanimljiv dijalog. Miješana skupina učenika svih uzrasta iz Šumeća i Kaniže, koji pohađaju nastavu Ukrajinskog jezika u svojim područnim školama, otpjevala nam je pjesmu na ukrajinskom koja se zove "Crveni cvijet". Učenice PŠ Banovci plesale su i kroz ples nam pokazale kako se priroda budi. 


Na samom kraju naučili smo ponešto novo o Dragutinu Tadijanoviću, a to su nam omogućili učenici 8. razreda.
Kao što smo na početku ovoga članka i napisali, na kraju priredbe uslijedila je točka iznenađenja - bio je to zbor djelatnika škole, koji je otpjevao pjesmu Opće opasnosti "Tri rijeke". Sve pohvale voditeljici zbora Sari i naših divnim pjevačicama!

Nema komentara:

Objavi komentar