srijeda, 21. listopada 2015.

Uvodna riječ ravnateljice

Dragi učenici, učitelji i roditelji,
osobita mi je čast i zadovoljstvo pozdraviti Vas na početku nove školske  godine. Vjerujem da ćemo se u jednom pozitivnom ozračju, s puno veselja, entuzijazma i dobre volje uspješno nositi s novim izazovima i obvezama. Veseli nas svaki mali korak i uspjeh na tom putu. Za učenike povratak  u školu znači povratak svakidašnjem napornom ritmu, obvezama i druženju s prijateljima.



Dragi učenici, 
želim vam da školsko ozračje bude protkano kreativnošću i radom, prijateljstvom i uzajamnim prihvaćanjem. U svemu tome će vam pomoći vaši učitelji.

  
Poštovani učitelji
 učiti i odgajati djecu velika je obveza za koju treba puno ljubavi, žrtve i odricanja, stoga je vaš poziv jedan od najodgovornijih, ali i najplemenitijih. Zato kao i svih ovih godina tako i ove s puno ljubavi, strpljenja i zalaganja širite među našom djecom istinu, ljubav i znanje.


Poštovani roditelji,
vizija naše škole je da budemo škola koja stalno uči, škola u kojoj se učenici dobro osjećaju i aktivno sudjeluju u svim aktivnostima te da ih uspješno pripremimo za nastavak  njihovog školovanja. Suradnjom s vama postići ćemo dobre rezultate u odgoju i obrazovanju vašeg djeteta, ostvariti cilj – imati sretno dijete i dobrog učenika.



Dragi učenici, poštovani učitelji i roditelji, želja mi je da svi ustrajemo u svom radu,

zato neka je sretan početak svima.

 
 Ravnateljica


Nema komentara:

Objavi komentar