srijeda, 21. listopada 2015.

Posjet Cinestaru 26.10.

U ponedjeljak, 26.10., kako je planirano Godišnjim planom i programom rada škole, učenici 5. do 8. razreda išli su, u pratnji svojih razrednika i nastavnika, te pedagoginje Katarine, na terensku nastavu "Posjet Cinestaru" u Slavonskom Brodu. Gladali su novi pustolovni film "Pan, putovanje u Nigdjezemsku" nastao od producenta "Harryja Pottera" Joea Wrighta.


Preuzeto s http://www.blitz-cinestar.hr:

"Peter je nestašan dvanaestogodišnjak neodoljiva buntovničkog poriva koji mu ne pomaže u mračnom londonskom sirotištu u kojemu provodi život. No jedne potpuno nevjerojatne noći, Peter duhom odlazi u čarobnu zemlju pirata, ratnika i vila, zvanu Nigdjezemska. U toj će zemlji pokušati pronaći svoje mjesto, a doživjet će najnevjerojatnije avanture i preživjeti borbe na život ili smrt, usput tražeći istinu o svojoj majci koja ga je davno ostavila. Nakon što se udruži sa novim prijateljima kako bi pobijedio okrutnog pirata, Peter otkriva svoju sudbinu - postati herojem koji će zauvijek ostati zapamćen kao Petar Pan." 

Učenicima se film jako svidio, neke je i rasplakao, a poseban je doživljaj bio jer je projekcija bila 3D, tako da su "hvatali" vile koje su im letjele oko glave, izbjegavali topovske kugle...

Nema komentara:

Objavi komentar