utorak, 8. travnja 2014.

2. Maškare u školi

Dana 4.3. školi nije bio dan kao i svaki drugi. Da je došao netko sa strane, ne bi mu bilo baš jasno gdje je došao. Po školi su, umjesto učenika, hodale vještice, nogometaši, razne gospođe u visokim štiklama, Štrumfovi, mačke, bolesnici i liječnici i razni drugi likovi. Svatko je mogao biti tko je htio, baš kako to i je u maškarama.
Prije velikog odmora, pedagoginja Katarina obišla je sve razrede i odabrala najbolje maskirane učenike, a na velikom odmoru imali smo izbor najbolje maske. Pa je tako iz    5. a najbolji bio Marijan V. - Charlie Chaplin, 5. b Anto J. - gospodična u crvenom, 6.a Mihael Z. - pirat s Kariba, 6. b mladenka Tomislav J., 7. a David V. - gospodična Crnokosa, 7. b Luka J. - gospodična na visokoj nozi, 8. a Tatjana D., Ivana K., Marko D. i Josip P. - bolesnici, liječnica i sestra i 8. b Leonarda J. - Hello Kitty. Učenici su pljeskom odabrali i pobjednika - gospodičnu na visokoj nozi Luku J. iz 7. b razreda. Čestitke pobjedniku!!
I učitelji, ravnateljica i pedagoginja danas nisu bili uobičajeni, nego također maskirani, baš u skladu s učenicima i tim ludim fašničkim danom!

Maškaradno je bilo i u PŠ Kuti i PŠ Šumeće





Nema komentara:

Objavi komentar